Ontmoet het ‘Cluster Offshore Energy Denmark’ op 24 en 25 januari 2018 in de Eemshaven


‘Cluster Offshore Energy Denmark’ komt op 24 en 25 januari 2018 naar de Supply Chain meeting in de Eemshaven. Tevens in dit artikel een terugblik op het Offshore B2B matchmaking event in Esbjerg.

De Offshore Wind Industry (OWI) is een belangrijk onderdeel voor economische ontwikkeling in het Noordzee gebied. Het Inn2POWER project heeft als doel het stimuleren van innovatieve samenwerkingsverbanden in de Offshore Wind Industrie voor kleine en middelgrote ondernemingen in de Noordzeeregio. In opdracht van de Provincie Groningen en de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM) zijn Dirk Jan Hummel en Wytze G. Rijke vanuit TechnologieCentrum Noord-Nederland (TCNN) betrokken bij het project Inn2POWER.

Ontmoet Deense Offshore Wind bedrijven in de Eemshaven op 24 en 25 januari 2018
Op 24 en25 januari 2018 staat een tegenbezoek vanuit het Deense bedrijfsleven aan Nederland op de agenda. Er wordt dan een Supply Chain meeting en een test facility tour rondom de wind activiteiten in de Eemshaven georganiseerd. Uiteraard bent u van harte welkom bij deze meeting.

Meer informatie over dit event volgt binnenkort op onze website.

Terugblik B2B matchmaking 8 tot 11 november jl. in Esbjerg (DK)
Dirk Jan heeft namens TCNN van 8 tot 11 november jl. met een groep Offshore wind bedrijven het B2Matchmaking event in Esbjerg bezocht. Het evenement, opgezet vanuit het Inn2POWER project, was een groot succes. 15 Nederlandse ondernemers hebben tijdens speed dates contacten opgedaan met het Deense bedrijfsleven. Ieder heeft daar vanuit zijn expertise zijn voordeel mee gedaan en vervolg gesprekken vast gelegd. Wordt vervolgd!

 

Edwin van Dijk, general manager van VDR te Anna Paulowna en Tjark Hulst van Hulst Innovatie ontmoeten elkaar bij het event in Esbjerg.

"We have never met before but share some of the same customers. Now we know each other, we could make more of it once we are back in the Netherlands again”, says Tjark Hulst.

“This is easy”, offered Edwin van Dijk: “Once a year I fly to Houston to a conference – mainly to speak to other Dutch companies! So meeting up in Denmark is faster”, he says with a laugh.
Bron: LinkedIn

Meer informatie
Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het Inn2POWER project neem contact op met:                

Dirk Jan Hummel, Projectmanager TCNN
telefoon    06 - 22 49 64 07
e-mail      dirkjanhummel@tcnn.nl                                            

    http://www.tcnn.nl/site/download/1qZoyzTpqzP4?type=open

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder in de TCNN nieuwsbrief – December 2017
2018 belooft een enerverend en innovatierijk jaar te worden!
Omnidots uit Winsum enthousiast over iPro-N regeling
Bionica helpt Carrosseriefabriek Heiwo B.V. in Wolvega om een energiezuinige koel/vries trailer te ontwikkelen
Waddengebied beter beschermd door ontwikkeling oliebestrijdingsvoertuigen

 Terug naar overzicht

13 december 2017