Omnidots uit Winsum enthousiast over iProN regeling


Omnidots uit Winsum (Gr) ontwikkelt, met behulp van de iPro-N regeling, een prototype trillingssensor voor de Duitse markt.

Trillingsmetingen en inzicht in de gevolgen van trillingen binnen ieders bereik. Dat is waar Omnidots, gevestigd in Winsum (GR), zich sinds 2014 voor inzet.

Hun ambitie is om met hun producten leefomgevingen prettiger en veiliger te maken en zo de wereld vooruit te helpen. Dit doet Omnidots door betaalbare Internet of Things (IoT) meetinstrumenten te leveren die eenvoudig zijn in gebruik en tegelijkertijd voldoen aan alle wettelijke normen en kwaliteitseisen om zó nauwkeurig en volgens de geldende richtlijnen te meten.

Omnidots is, met bemiddeling van TCNN, een innovatietraject gestart met Interreg Va iPro subside. Met behulp van een Duitse partner wordt een prototype sensor ontwikkeld die geschikt is om in Duitsland toe te passen in de bouw sector. De sensor wordt ontwikkeld om te meten via de strenge Deutsche Industrie Norm(DIN) . Oplevering van het prototype staat gepland halverwege 2018.

Informatie
Meer weten over IPro-N en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bekijk hier de projectflyer, kijk op http://www.ipro-n.eu/ of neem contact op met:

Dirk Jan Hummel, Projectmanager TCNN
telefoon    06 - 22 49 64 07
e-mail      dirkjanhummel@tcnn.nl                                            

    http://www.tcnn.nl/site/download/1qZoyzTpqzP4?type=open

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder in de TCNN nieuwsbrief – December 2017
2018 belooft een enerverend en innovatierijk jaar te worden!
Bionica helpt Carrosseriefabriek Heiwo B.V. in Wolvega om een energiezuinige koel/vries trailer te ontwikkelen
Waddengebied beter beschermd door ontwikkeling oliebestrijdingsvoertuigen
Ontmoet het 'Cluster Offshore Energy Denmark' op 24 en 25 januari in de Eemshaven

 Terug naar overzicht

13 december 2017