Food Trend Colleges


Doel van het project Food Trend Colleges is om 10 trendcolleges te verzorgen i.s.m. verschillende groene hogescholen om te inspireren, te verbinden en kennis over te brengen (MKB & hogescholen) op actuele onderwerpen binnen de thema’s van het Centre of Expertise Food, onderwerpen zijn:
-              Optimaal herformuleren
-              Beste in doelgroepenvoeding
-              Meest smaakvolle voeding
-              Kortste voedselketens
-              Optimale proceskwaliteit en voedselveiligheid
-              Beste in reduceren van voedselverspilling


Verschillende thema's

Elke groene hogeschool verzorgt een aantal trendcolleges. Tijdens deze colleges is het belangrijk dat er een interactieve kennisdeling plaatsvindt met het MKB. De trendcolleges sluiten aan bij de lectoraten van de hogescholen.

Hogeschool Van Hall Larenstein verzorgt i.s.m. TechnologieCentrum Noord-Nederland een drietal trendcolleges. Deze trendcolleges zullen dit jaar plaatsvinden op 26 januari, 6 april en 29 juni 2017.

 



Informatie

Wilt u meer weten over dit project neem dan contact op met:

Saskia van Gend, Projectmanager TCNN
telefoon  06 - 47 43 83 24
e-mail    saskiavangend@tcnn.nl