Nieuw jasje TCNN website

2 december 2019

Wij hebben iets te vieren! En dat willen we graag met je delen. Onze nieuwe website is online.

  • Direct dit artikel delen:

Met vrolijke confetti, heerlijke cava en cupcakes hebben we de lancering van onze nieuwe website offline ingeluid. Vanaf vandaag kom je ons nu ook met regelmaat online tegen. De afgelopen maanden waren gevuld met vele brainstormsessies, telefoontjes en mailtjes over en weer met @Manisch Creatief en AddNoise Internet & Design. We kijken terug op een prettige samenwerking en zijn ontzettend trots op het gezamenlijk behaalde resultaat! Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website en laat ons weten wat je er van vindt. Suggesties en/of verbeterpunten zijn natuurlijk altijd welkom. Mail ze naar info@tcnn.nl.

 

 

Innovatie Support

Kalender

Bekijk onze kalender

Social Media

Neem direct contact met ons op 050 - 575 28 26

Of stuur een e-mail