Bereikbaarheid TCNN | Innovatie Support

17 maart 2020

  • Direct dit artikel delen:

Beste relatie,

Tijdens deze bizarre tijden staan jouw en onze gezondheid natuurlijk voorop! Wij volgen de maatregelen van het RIVM tegen de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) op. Daar waar mogelijk zetten wij onze dienstverlening voort. Voorlopig werken wij t/m 6 april vanuit huis, dit betekent dat ingeplande fysieke afspraken niet doorgaan. Heb je een afspraak met één van onze teamleden, de fysieke afspraken zullen waar mogelijk plaatsvinden als een videobellen of telefonische afspraak. Wil je een afspraak inplannen? Bekijk dan https://bit.ly/2TUFlAH voor de contactgegevens.

Namens Team TCNN bedankt voor je begrip en pas goed op jezelf en je naasten tijdens deze periode

Innovatie Support

Kalender

Bekijk onze kalender

Social Media

Neem direct contact met ons op 050 - 575 28 26

Of stuur een e-mail