Innovatiespotter


De Innovatiespotter biedt een unieke oplossing om snel de juiste bedrijven te vinden. Door middel van zelf ontwikkelde zoektechnologie kan de Innovatiespotter op basis van online informatie alle bedrijven in Nederland in kaart brengen.

Deze bedrijvenoverzichten geven meer inzicht in het bedrijvenlandschap, wat helpt bij netwerkvorming, matchmaking, acquisitie en andere doeleinden. De Innovatiespotter is voor alle zoekvragen inzetbaar. De expertise ligt bij het opsporen van bedrijven rond technologie- en innovatiethema’s. Innovatieve bedrijven ontstaan snel, ontwikkelen zich voortdurend en opereren vaak over de grenzen van sectoren heen. Daarom zijn ze extra moeilijk te vinden met traditionele zoekmethodes. Door de combinatie van innovatieve software en inhoudelijke expertise slaagt de Innovatiespotter erin deze bedrijven wel te vinden.


Samenwerking

Door de krachten van Innovatiespotter en TCNN te bundelen hopen we mkb-bedrijven nog beter en sneller te kunnen helpen. De Innovatiespotter levert bedrijfsinformatie die interessant is bij de projecten van TCNN. Zo kan TCNN sneller meer relevante bedrijven bereiken.


Informatie

Wilt u meer weten over onze samenwerking met de Innovatiespotter? Neem dan contact op met:

Wytze Rijke
telefoon    050 575 28 27
e-mail       wytzerijke@tcnn.nl