Werken bij TechnologieCentrum Noord-Nederland


TCNN is een dynamische, kleine, slagvaardige organisatie die het MKB in Noord-Nederland ondersteunt met innoveren. Veelal gaat het om de realisatie van technologische innovaties maar vaak liggen de innovaties ook op een heel ander vlak. We voelen ons als een spin in het web: bij ondernemers maar ook bij bijvoorbeeld kennisinstellingen en (semi) overheid: samenwerking met diverse partijen is van groot belang voor het welslagen van innovatietrajecten. Het uitgebreide netwerk wat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd is hierbij van grote waarde.

Zelf voegen wij geen technologische kennis toe. Wel weten we als professionals de behoefte van het MKB goed boven water te halen, de juiste partners hierbij te vinden en ideeën te vertalen naar concrete projectplannen die leiden tot de realisatie van prototypes en uiteindelijk nieuwe business voor het bedrijfsleven. Toepasbaarheid en marktgerichtheid van de innovatie staan hoog in het vaandel en door onze rol als projectmanager zorgen we ervoor dat we met het MKB tastbare resultaten behalen. O ja, ook belangrijk: we weten waar we relevante mogelijkheden voor de financiering van de ontwikkeling van de innovatie kunnen vinden.

Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@tcnn.nl


TCNN zoekt een stagiair HBO Communicatie

TechnologieCentrum Noord-Nederland (TCNN) zoekt een enthousiaste HBO stagiaire communicatie. TCNN is een kleine, dynamische en slagvaardige organisatie die het MKB in Noord-Nederland ondersteunt met het realiseren van innovaties. Er is bij TCNN veel ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en de uitvoering hiervan. Tijdens je stage ga je bezig met het schrijven en uitvoeren van een communicatieplan voor online en offline media. Neem je onze huidige communicatiemiddelen maar ook nieuwe mogelijkheden en kansen onder de loep. Help je bij het vergroten van de zichtbaarheid van TCNN, het schrijven en redigeren van content enz. Lijkt het je leuk? Stuur dan je CV en motivatie naar info@tcnn.nl

 

 


TCNN is een door S-BB erkend leerbedrijf