De Innovatiemonitor 2022

Net als voorgaande jaren nodigen het expertisecentrum VinCi van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) jou als ondernemer van harte uit om deel te nemen aan de zesde editie van de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor.

Aan de hand van de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor worden jaarlijks de innovatieactiviteiten, -investeringen en -prestaties van het noordelijke midden- en kleinbedrijf (MKB) in kaart gebracht.

Wil je enquête direct invullen? Klik dan op de button hieronder, het invullen kost je ca. 15 - 20 minuten. Wil je eerst nog meer informatie? Lees dan hieronder nog even door.

In de monitor van 2022 staan de volgende thema’s centraal: duurzaamheid, circulariteit, en voorbereiding personeel op een veranderende toekomst. De resultaten worden gepresenteerd in een hoofdrapport en een aantal deelrapporten die na deelname gratis toegankelijk zijn.
 
Waarom meedoen?
Bij deelname ontvang je:
- Innovatiepaspoort: een persoonlijk paspoort dat een overzicht geeft van hoe jouw bedrijf scoort op belangrijke innovatie-indicatoren in vergelijking met gelijksoortige bedrijven in Noord-Nederland.
- Subsidiebarometer: een overzicht van de meest relevante innovatiesubsidies op basis van jouw bedrijfsactiviteiten en -kenmerken.
 
Tevens maak je kans op een het winnen van één van de 10 feestelijke pakketten met lokale producten (t.w.v. €50).

Lees meer