Over ons

TCNN heeft 25 jaar ervaring op het vlak van projectmanagement. Dat is onze specialiteit. Onze teamleden weten het MKB te vinden en enthousiast te maken om mee te innoveren in innovatieprojecten. Op deze manier dragen wij bij aan het aanjagen van innovatie in Noord-Nederland.

Ontmoet ons team
Hoe ziet ons DNA eruit

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Visie

Het is onze overtuiging dat er op het vlak van innovatieontwikkeling voor de komende jaren volop kansen zijn. De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo; verduurzaming, electrificering, digitalisering, vergroening en vergrijzing bieden het MKB mogelijkheden om hun concurrentiepositie te versterken.

Onze kernwaarden

We hebben onze visie vertaald naar kernwaarden. Transparantie, concreet zijn en beloftes waar maken. Deze kernwaarden staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met onze opdrachtgevers, partners, ons netwerk en onze collega’s. Hiermee geven we een helder beeld van wie we zijn en wat we doen.

Wat doen we?

Onze mensen voeren innovatie projecten op efficiënte en doeltreffende wijze uit, nemen een actieve rol in en richten zich op concrete en zichtbare resultaten. Wij zijn in staat om de middelen, de mankracht en het geld te mobiliseren.

Voor wie zijn we er?

Innovatie heeft de toekomst! Wij geloven in de kracht van innovatie en het creëren van nieuwe kansen. Wij zijn er voor de private en de publieke sector. Daarnaast weten wij de brug te slaan tussen beide sectoren.

Wij zijn de onmisbare schakel

bij jouw innovatie

En? Kunnen wij iets voor je betekenen?

Misschien tot binnenkort!

Onze partners zijn