Werken bij TCNNWat doet TCNN

TCNN is een dynamische, kleine, slagvaardige organisatie die het MKB in Noord-Nederland ondersteunt met innoveren. Veelal gaat het om de realisatie van technologische innovaties maar vaak liggen de innovaties ook op een heel ander vlak. We voelen ons als een spin in het web: bij ondernemers maar ook bij bijvoorbeeld kennisinstellingen en (semi) overheid: samenwerking met diverse partijen is van groot belang voor het welslagen van innovatietrajecten. Het uitgebreide netwerk wat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd is hierbij van grote waarde.

Zelf voegen wij geen technologische kennis toe. Wel weten we als professionals de behoefte van het MKB goed boven water te halen, de juiste partners hierbij te vinden en ideeën te vertalen naar concrete projectplannen die leiden tot de realisatie van prototypes en uiteindelijk nieuwe business voor het bedrijfsleven. Toepasbaarheid en marktgerichtheid van de innovatie staan hoog in het vaandel en door onze rol als projectmanager zorgen we ervoor dat we met het MKB tastbare resultaten behalen. O ja, ook belangrijk: we weten waar we relevante mogelijkheden voor de financiering van de ontwikkeling van de innovatie kunnen vinden.

Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@tcnn.nl


TCNN zoekt per september 2019 een stagiair MBO Office Management

Ben jij die leergierige stagiair met een positief, representatief en vriendelijk voorkomen die wij zoeken? Je bent enthousiast, hebt een dienstverlenende instelling en de wil en het vermogen om nauwkeurig te werken. Als jij je hierin herkent, kom dan bij ons als stagiaire Office Management!

Als stagiair Office Management draag je de zorg voor secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de directeur, projectmanagers en de projectmedewerker van TCNN. Je bent  het visitekaartje van de organisatie. Je neemt de telefoon aan en ontvangt bezoekers en helpt mee bij het voorbereiden, organiseren en begeleiden van vergaderingen, evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast kun je je ontwikkelen in administratieve werkzaamheden, zoals het beheren van het archief en de agenda’s, het plannen van afspraken, voorraadbeheer, het voorbereiden van vergaderingen en het regelen van de faciliteiten voor deze vergaderingen. Kortom: een stage in een team waar je veel kunt leren met alle ruimte voor diverse taken en verantwoordelijkheden.

Wat wij zoeken:
Wij zoeken een leergierige stagiair met een positief, representatief en vriendelijk voorkomen. Je hebt een enthousiaste en dienstverlenende instelling en hebt de wil en het vermogen om nauwkeurig te werken.
• Je volgt een mbo-niveau 3/4 opleiding richting Office Management;
• Je bent vanaf september voor 20 weken, het liefst vier dagen per week beschikbaar;

Wat wij jou bieden:
• Een stageplek in een informeel, dynamische en klein bedrijf;
• Goede begeleiding door leuke, ervaren collega's;
• De kans om in korte tijd veel praktijkervaring op te doen;

Ben jij enthousiast geworden?
Dan kom ik graag met je in contact! Graag ontvang ik per mail jouw cv en korte motivatie. Je kunt deze sturen naar info@tcnn.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan per email of telefonisch op 050 575 28 26.


TCNN is een door S-BB erkend leerbedrijf