Leuk dat je nieuwsgierig bent naar werken bij TCNN

Communicatiemanager

Wij zijn op zoek naar een Communicatiemanager voor onze projecten (30 - 40 uur per week). Word jij onze nieuwe collega?

TCNN is op zoek naar een COMMUNICATIEMANAGER (30 - 40 uur)
 
Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende functie waar je jezelf verder kunt ontwikkelen en ook nog eens een maatschappelijke bijdrage kunt leveren? Dan is dit de functie voor jou!
 
Wie wij zijn
 
TCNN zorgt ervoor dat het MKB in Noord-Nederland bekend is met innovatieprogramma’s en –projecten en ondernemers hieraan willen deelnemen. Hiermee mobiliseert TCNN middelen (menskracht en geld) waarmee de drempel voor het MKB om meer te gaan innoveren wordt verlaagd.
De corebusiness van TCNN is het ontwikkelen en managen van complexe en zeer diverse innovatieprojecten. Dit zijn projecten op het gebied van Offshore Wind, Waterstof, Groene Chemie, Digitalisering (AI), Circulaire Economie tot FOOD en alles wat hier tussen zit.
Het uitgebreide netwerk dat we in de loop van de tijd hebben opgebouwd is hierbij van grote waarde. TCNN heeft reeds 25 jaar lang ervaring op het gebied van ontwikkeling & innovatie en het projectmanagement hier om heen. En daar zijn wij best trots op!
Binnen het multidisciplinaire team gaat het er soms hectisch aan toe en zetten we alle zeilen bij: teamwork. Echter, we zorgen wel dat de sfeer altijd goed blijft en er op z’n tijd wat rust in de tent gecreëerd wordt.
 
Dit ga jij doen
 
De functie richt zich op communicatiewerkzaamheden in de diverse projecten. Jij bent als ervaren en proactieve communicatiemanager verantwoordelijk voor de projectcommunicatie zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je bent een stevige energieke persoonlijkheid met een positieve ‘mindset’. Je zet de diverse innovatieprojecten op de kaart door het inzetten van de juiste middelen op het juiste moment en komt met frisse ideeën hoe we ondernemers en stakeholders kunnen bereiken en betrekken.
Je koppelt communicatiemomenten op een slimme manier aan elkaar en bewaart de samenhang en integraliteit tussen projectpartners, projectleiders en/of events. Daarnaast heb je een initiërende, proactieve en trekkende rol zowel in de voorbereiding als de uitvoering van de communicatie (middelen). Je werkt daarin nauw samen met je collega’s binnen de diverse projectteams.
Met welke communicatiemiddelen ga je je concreet bezighouden? Social media, website, nieuwsbrieven, persberichten, leaflets en artikelen, maar ook het communiceren en faciliteren van events en natuurlijk alle andere dingen die jij verzint!
 
Dit ben jij
 
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en enkele jaren relevante werkervaring;
Je weet complexe boodschappen te vertalen in content die onze doelgroep enthousiast maakt;
Je hebt een vlotte pen en kunt zelfstandig artikelen schrijven;
Kent je weg binnen de bekende social media kanalen en weet hier gericht op in te zetten;
Je staat stevig in je schoenen, bent initiatiefrijk en vindt het leuk om op verschillende niveaus te werken.
Kortom een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng.
 
Wat wij bieden
 
Een zeer afwisselende job voor 30 – 40 uur per week;
Een hecht en professioneel team waar je veel kunt halen en brengen, plezier in en op je werk staat bij ons hoog in het vaandel;
Een werkomgeving op het snijvlak van (innovatief) ondernemen en de veelal aanwezige structurele randvoorwaarden;
Veel contact met noordelijke MKB-ondernemers waar de verschillen soms groot zijn, afwisseling genoeg;
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de informele platte organisatie;
Al met al voldoende zaken waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen;
Een marktconforme vergoeding voor jouw inspirerende inzet;
Na één jaar kijken we of het van beide kanten klikt om voor langere tijd als collega’s verder samen te blijven werken.
 
Herken jij jezelf hierin & ben je enthousiast geworden?
 
Wat ons betreft mag je zo spoedig mogelijk beginnen! We zien jouw motivatie en cv graag vóór 1 juli 2022 tegemoet. Deze kun je sturen naar info@tcnn.nl o.v.v. Sollicitatie Communicatiemanager. Bekijk ook onze website www.tcnn.nl voor meer informatie.
 
We kunnen ons voorstellen dat je misschien toch nog vragen hebt. Deze kun je stellen aan de Managing Director, Wytze G. Rijke (wytzerijke@tcnn.nl), 06- 21 580 373.
 

Stagiair MBO Office Management

Ben jij die leergierige stagiair met een positief, representatief en vriendelijk voorkomen die wij zoeken? Je bent enthousiast, hebt een dienstverlenende instelling en de wil en het vermogen om nauwkeurig te werken. Als jij je hierin herkent, kom dan bij ons als stagiaire Office Management!

Klik hier voor meer informatie.