Seminar Kansen in Circulair!

Op woensdagmiddag 25 mei 2022 organiseren Groningen Seaports, Northern Netherlands Plastic Foundation (NNPF), Chemport Europe en TCNN onder de vlag van MOI Offshore Energy een seminar met als centraal thema ‘Kansen in circulair’. We laten bestaande initiatieven zien waar we trots op zijn en vertellen wat er in de pijpleiding zit. Daarnaast is het een geschikte gelegenheid om je circulaire netwerk in de industrie te vergroten.

Vanaf twee uur start een programma bij de Bek & Verburg locatie Eemshaven. Er wordt een rondleiding gegeven langs de installaties van startups UPPACT en Impact Recycling. Beide partijen zijn actief in de innovatieve plastics recycling. Dit zijn belangrijke ontwikkelingen om de grondstoffenkringloop duurzamer te maken en vervuiling van het milieu tegen te gaan. UPPACT is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en Impact Recycling uit Australië. Dankzij de support van Groningen Seaports en TCNN zijn beide internationale startups in de Eemshaven beland, om hier te werken aan de doorontwikkeling van hun innovatie.

Na de rondleiding gaat het inhoudelijk programma verder op de MKB-locatie Nijlicht met twee sprekers en een panel. Hierover later meer. Aansluitend is er een netwerkborrel met alle aanwezigen. Rond half vijf zal de middag afgelopen zijn.

U kunt zich aanmelden via deze link.

Datum: woensdag 25 mei 2022
Tijd: 14.00 tot +/- 16.30
Locatie: Bek & Verburg, Westlob 13, 9979 XW Eemshaven

 

Programma wordt mede mogelijk gemaakt dankzij…

Groningen Seaports, Northern Netherlands Plastic Foundations (NNPF), Chemport Europe en TCNN.