Stagiair MBO Office Management

Ben jij die leergierige stagiair met een positief, representatief en vriendelijk voorkomen die wij zoeken? Je bent enthousiast, hebt een dienstverlenende instelling en de wil en het vermogen om nauwkeurig te werken. Als jij je hierin herkent, kom dan bij ons als stagiaire Office Management!

Als stagiair Office Management draag je de zorg voor secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de directeur, projectmanagers en de projectmedewerker van TCNN. Je bent  het visitekaartje van de organisatie. Je neemt de telefoon aan en ontvangt bezoekers en helpt mee bij het voorbereiden, organiseren en begeleiden van vergaderingen, evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast kun je je ontwikkelen in administratieve werkzaamheden, zoals het beheren van het archief en de agenda’s, het plannen van afspraken, voorraadbeheer, het voorbereiden van vergaderingen en het regelen van de faciliteiten voor deze vergaderingen. Kortom: een stage in een team waar je veel kunt leren met alle ruimte voor diverse taken en verantwoordelijkheden.

Wat wij zoeken:
Wij zoeken een leergierige stagiair met een positief, representatief en vriendelijk voorkomen. Je hebt een enthousiaste en dienstverlenende instelling en hebt de wil en het vermogen om nauwkeurig te werken.
• Je volgt een mbo-niveau 3/4 opleiding richting Office Management;
• Je bent vanaf september voor 20 weken, het liefst vier dagen per week beschikbaar;

Wat wij jou bieden:
• Een stageplek in een informeel, dynamische en klein bedrijf;
• Goede begeleiding door leuke, ervaren collega's;
• De kans om in korte tijd veel praktijkervaring op te doen;

Ben jij enthousiast geworden?
Dan kom ik graag met je in contact! Graag ontvang ik per mail jouw cv en korte motivatie. Je kunt deze sturen naar info@tcnn.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan per email of telefonisch op 050 234 03 90.