Doel van het programma

Van 2009 tot 2015 was TCNN penvoerder van het innovatieprogramma Springboard 2.0. Het programma had tot doel de medische technologiesector in Noord-Nederland te ontwikkelen tot een toplocatie voor bedrijvigheid, kennis en kunde. De focus lag hierbij op medische producten en toegepast onderzoek ten behoeve van actief en gezond ouder worden.

Innovatieprogramma

Springboard 2.0 opereerde als een regionaal platform waarin bedrijven en kennisinstellingen samenwerkten om onderscheidende en concurrerende medische concepten te ontwikkelen ten behoeve van actief en gezond ouder worden.

Springboard 2.0 faciliteerde de ontwikkeling van de juiste kennis en competenties en schepte daarvoor de condities. Onderlinge samenwerking van bedrijven en kennisinstellingen leidt tot het stimuleren van kennisontwikkeling en economische activiteiten.

Springboard 2.0 sluit naadloos aan op het Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN), waarin dergelijke initiatieven onder een gezamenlijke noemer gebundeld worden.

Door Springboard 2.0 krijgt de sector de mogelijkheid de ingeslagen weg te vervolgen, de zaken professioneel aan te pakken en een blijvende basis te leggen voor een sterke medische technologiesector in Noord-Nederland.

Wilt u meer weten over het project Springboard?

Neem dan contact op met:

TCNN
Stuur een e-mail
Bel ons op 050-575 28 26

 

  • Direct dit artikel delen:

U heeft een fantastisch idee en dan?

Leg het aan ons voor